Leuk

Was ik vandaag aan het flyeren voor Flevoland in Lelystad. Kom ik een man tegen en bood hem een folder aan van de VVD. Oh zei die man, ik heb 50 jaar VVD gestemd maar nu voor het eerst iets anders. Maar het is wel voor de provincie zei ik hem. De man keek mij aan en zei ik ken u. Komt u uit Bussum vroeg hij. Ja zei ik. Had u niet die bloemenwinkel op de Brinklaan ja zei ik. Ik heb bij u mijn bruidsboeket gekocht zei hij. U zat ook in de gemeenteraad en ik heb altijd op u gestemd zei hij. Ja zei ik en ik ben nog steeds de zelfde, alleen woon ik nu in Flevoland. Dus als u toen vertrouwen in mij had, mag u dat nu weer hebben. Ik gaf hem mijn website adres hij zei ik zal het bekijken, maar u krijgt weer mijn stem.

Leuk hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *