20 maart

20 maart provinciale verkiezingen.

20 maart provincialeverkiezingen. Omdat de verkiezingen voor de eerste kamer gekoppeld is aan de uitslag van deze verkiezingen, wordt door sommige partijen het belang van deze verkiezing ondergeschikt gemaakt aan bepaalde verlangens die te maken hebben met de huidige regering. Een regering die nauwelijks anderhalf jaar bestaat en zich nog moet waarmaken
Het ironische van dit gebeuren is  dat  de oppositiepartijen die daarmee bezig zijn de grootste afkeer van elkaar hebben. Uiterst links en uiterst rechts. Laten we met elkaar verstandig zijn en de belangen van de provincies voor te laten gaan. Dus ga stemmen voor de provincie. Woont u in Flevoland, en u weet nog niet op wie u moet stemmen, kijk dan eerst naar: www.kehl.nl   dit bericht mag u delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *