Op 20 maart 2019 zijn er weer provinciale staten verkiezingen.

Na jaren lang actief te zijn geweest in de gemeenteraad van Bussum, doe ik deze keer mee met de verkiezingen voor de provinciale staten van Flevoland.
Waarom ben ik lid van de VVD. Toen ik voor het eerst mocht stemmen heb ik mij bij alle partijen laten voorlichten. Mijn keuzen viel direct op de VVD. Niet alleen de naam viel mij op maar ook in het liberaal manifest kon ik mij heel goed in vinden.
VVD. Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Volkspartij is voor iedereen, vrijheid willen we allemaal maar de vrijheid die je zelf wilt hebben ook andere recht op. Daar moet je mee rekening houden. Bij Democratie heeft het volk invloed op wat er gaat gebeuren.
Mensen zijn heel verschillend, niet alleen het uiterlijk verschilt maar ook onze denkwijze. Een professor wiskunde denkt heel anders dan een professor psychologie en een timmerman is anders dan een metselaar, loodgieter of elektricien. Maar samen kunnen ze een huis bouwen.
Dus samen doen is belangrijk. Met elkaar bereik je meer dan tegen elkaar.
Polarisatie is de vijand van de democratie.
VVD de partij van Thorbecke. Thorbecke de grondlegger van onze grondwet. De grondwet die door alle partijen gerespecteerd wordt.
Ook al ben ik 76. Ik voel mij nog helemaal fit. Als u op mij stemt zijn alle seniorenpartijen overbodig. Ook al bent u niet van de VVD, met Ton Kehl kunt altijd in zee. Dus 20 maart stem VVD nr 17.